Verwonderen

Ik wil me laten verwonderen

Wat bedoelen we juist met verwonderen?

Verwonderen is een wonderlijk woord. Habbekrats verwondert jongeren in hun eigen leefwereld en ver daarbuiten. We gaan op ontdekking in onze samenleving en leren hoe de grote en de kleine wereld in elkaar zit, en hoe elke jongere daarin een onmisbare, unieke schakel vormt. Laat je verwonderen in Habbekrats, wij hebben er alles voor in huis. Plaatsen voor muziek, sport en spel. Ruimte om te chillen, te beleven en te vormen. Maar ook een vloot aan minibusjes die de kinderen en jongeren meeneemt door het hele land, want verwondering is overal!

Het verwonderteam van Habbekrats bestaat uit een groep van fantastische medewerkers die bruisen van de ideeën. Zij zijn samen verantwoordelijk om je te verwonderen. Je kan hen vinden in elk Trefpunt en hen samen bereiken via VERWONDEREN@HABBEKRATS.BE. Het verwonderteam laat je dromen, ontdekken, beleven en bewegen...

BEZOEK ONS OP

In onze trefpunten

Elk Trefpunt heeft speciale plekken om je te verwonderen. Overal zijn sport- en spelmogelijkheden, van een klimmuur tot een zwembad. Van een boksring tot een speelplein. In elk huis kan je je ook uitleven met cultuur, dans, theater en film. En er zijn natuurlijk nog leuke plekken waar je iets kan leren: van een cyberroom tot een Fablab.

Habbekrats UIT

Wie echt grenzen wil verleggen kan mee op avontuur. Het UIT-project verwondert je meerdere dagen na elkaar overal in het land. Het UIT-project is als een groot avonturenboek met spannende verhalen waarin jijzelf de held bent. Iedere jongere tussen 8 en 18 jaar die zin heeft voor avontuur en heel bijzondere dingen wil beleven kan met ons mee.

Wil je meer weten over onze toekomstige kampen?

Stuur een mailtje naar uit@habbekrats.be of bekijk onze folder hiernaast.

Bekijk onze folder voor 2020