Habbekrats Oostende

Het Huis aan Zee

Habbekrats Oostende is een groot, integraal project voor de kinderen van de zee. Het bestaat uit het Huis aan Zee, een mobiele pleintjeswerking en het Tienerstrand. Huis aan Zee geniet van een prominente plaats op de Zeedijk. Jongeren uit Oostende kunnen er elke weekdag terecht om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan sport, spel en vorming.

Wie in nood is wordt ook geholpen in het Huis aan Zee. Daartoe heeft Habbekrats waardevolle contacten uitgebouwd met partners in het jeugd- en welzijnswerk.

De pleintjeswerking speelt zich vooral af op en rond het Sint-Catherinaplein. Een volkse buurt ten westen van het centrum. De Habbekratsbegeleiders zijn daar vooral bezig met kinderen en jongeren, op zoek naar spel en animatie.

Het Tienerstrand wordt iedere zomer opgezet. Het is een kleurrijk, cosy strand waar kinderen genieten van de zon, de zee en avontuur op het strand.

Habbekrats Oostende krijgt de steun van de Stad Oostende en de Verenigde Brouwers van Habbekrats: Palm Breweries, Duvel-Moortgat en Huyghe. Met dank aan La Lorraine en Lions Knokke Zoute.

WANNEER ZIJN WE OPEN?:

 MAANDAG: 16u – 19u
 DINSDAG: 16u – 19u
 WOENSDAG: 13u – 20u30
 DONDERDAG: 16u – 19u
 VRIJDAG: 16u – 19u
 ZATERDAG: gesloten
 ZONDAG: gesloten

CONTACT: Koning Boudewijnpromenade - 8400 OOSTENDE - OOSTENDE@HABBEKRATS.BE

Het Team van Habbekrats Oostende

MAARTEN Busschaert
0473/904.313
maarten@habbekrats.be

MAXIME Pee
0490/428.494
maxime@habbekrats.be

ROY Soenen
0490/411.173
roy@habbekrats.be