Privacybeleid

Ik wil fysiek meehelpen

De Habbekratsvrienden steken de handen uit de mouwen

Meehelpen als bedrijf?

Wie een bedrijf heeft en wil bijdragen aan een warme samenleving is welkom om de handen uit de mouwen te steken. We hebben verschillende teambuildingsformules. Vooraf wordt er rond de tafel gezeten en worden vraag en aanbod op elkaar afgestemd. Ook hier ben je in goed gezelschap. Bedrijven als L'Oreal, Bank De Groof, Cisco, Uniqlo, La Lorraine en vele anderen bouwden al mee aan de wereld van de kinderen.

Meehelpen als vrijwilliger?

Wie meent zich op de één of andere manier te kunnen inzetten voor kinderen in nood is welkom. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het Nationaal Secretariaat te Gent, Edward Anseeleplein 3, Tel. 09.234.234.9 of mail info@habbekrats.be. Je kan een vrijwillersvergoeding ontvangen van 8 € per uur met een maximum van 32,71 € per dag met een jaarplafond van 1308,38 €

Meehelpen als stagiair?

Habbekrats heeft minimaal 50 stageplaatsen per jaar ter beschikking. We bieden stageplaatsen op alle Habbekratslocaties binnen het kader van pedagogische en aanverwante opleidingen.

Interesse in een stage? Informeer je goed over de doelstellingen, de methodiek en de doelgroep. Kies je Trefpunt uit, neem contact op en zet je in tijdens de stagiairendag die per provincie wordt georganiseerd. Algemene info krijg je via info@habbekrats.be.