Privacybeleid

FILMFESTIVAL

FC Habbekrats Gent nodigt u uit

Op woensdag 9 november organiseert FC Habbekrats Gent een feestelijk filmfestival ten voordele van vzw Habbekrats. Habbekrats zet zich reeds 30 jaar in voor de Kinderrechten en dat viert FC Habbekrats Gent met zowel een middag- als avondvertoning.

Om 14u30 nodigen we alle kinderen en hun (groot)ouders uit op de film Coco. Een lekker vieruurtje wordt nadien geserveerd in de Fantasiazaal.

Om 19u30 kijken we graag samen met u naar de film Rumba la Vie en genieten van de “traditionele” filmavond. Aansluitend bieden we u een hapje en een drankje aan eveneens in de Fantasiazaal.

Kaarten kunnen hier online gereserveerd worden tegen een kleine bijdrage van 40 euro voor de volwassenen en 20 euro voor de kinderen tot en met 12 jaar. We danken u hartelijk voor uw interesse en steun en we kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.

Het organiserend comité - FC Habbekrats Gent: Tifanny Christiaens, Evelyne De Brabandere, Kathia De Spiegeleire, Isabelle Dossche, Pablo Janssen, Françoise Mertens, Annick Vanherpe

Habbekrats zet zich reeds 30 jaar in voor de Rechten van het Kind. Elk jaar bezoeken meer dan 3000 kinderen en jongeren één van de vele warme huizen van Habbekrats over het land. Ze vinden er vriendschap, respect en hulp. Het team van Habbekrats investeert in hun rechten en mogelijkheden opdat ze waardevol kunnen opgroeien tot mede-burgers. Habbekrats wordt daarbij gesteund door iedereen die streeft naar een warme en waardevolle samenleving.


Bestel hier je tickets of steunkaart

DATUM: WOENSDAG 9 NOVEMBER

MIDDAGVERTONING: 14u30
AVONDVERTONING: 19u30
Bestel hier je tickets of steunkaart

LOCATIE: KINEPOLIS GENT - TER PLATEN 12, 9000 GENT - PARKING TE KINEPOLIS OF SINT-PIETERSPLEIN